OYYO kan je helpen,ondersteunen,
instrueren en
coachen

Wat is Flow?


Flow is een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in de activiteit, met een gemotiveerde en energieke focus. In een moment van flow zijn onze gedachten, verlangens en gevoelens in harmonie. Succes boekt men in de voortgang van het proces.

Mijn aanpak in instructie en coaching  is gebaseerd op de FLOW theorie. Een wetenschappelijk onderbouwde benadering die verklaart waarom wij op bepaalde momenten een "Optimal Experience" ervaren.

De winst van flow

Flow-momenten zijn niet alleen heel aangenaam en zinvol, ze zorgen er ook voor dat je groeit in zelfvertrouwen en eigen waarde en daarmee een basis legt voor verder succes. Je hebt immers iets gedaan op de toppen van je kunnen en dat motiveert. Op den duur maken flow-ervaringen het je steeds makkelijker jezelf te motiveren. Je gaat nieuwe uitdagingen zoeken, nieuwe grenzen verleggen om nog beter te worden in dat wat je graag doet. Niet vanwege eventueel latere beloningen, maar puur voor de voldoening die de bezigheid geeft. In die opwaartse spiraal komen je eigen capaciteiten maximaal tot ontwikkeling en wordt je een complexer en interessanter mens..

 


onderste tekst