OYYO kan je helpen,ondersteunen,
instrueren en
coachen

Hoe?

Instructie
Bij mijn dressuur instructie van zowel dressuur,-/spring,-/men,- of recreatiepaarden maak ik gebruik van het "Skala der Ausbildung". 

Mental Coaching
Mentale ondersteuning van ruiters word onderschat. Niet iedereen gaat relaxt op wedstrijd. Of haalt het beste uit zichzelf terwijl het op de training best goed gaat. Mental Coaching kan iedereen helpen die worstelt met o.a. gebrek aan zelfvertrouwen, wedstrijdspanning, concentratietraining of wanneer perfectionisme een "last" wordt. Ook wanneer je geen "problemen" hebt is Mental Coaching zinvol. Zelfreflectie is namelijk belangrijk om je te ontwikkelen als  ruiter en als mens. 

Individuele aanpak
Ieder mens en paard is uniek. Vandaar dat het verstandig is om je doel te bespreken. Wat wil je graag bereiken met je paard en wat ligt binnen de mogelijkheden. Hoe ziet de weg ernaar toe uit. Blijkt na een intake dat ik je niet kan begeleiden dan kan ik je  doorverwijzen naar andere professionals die je eventueel verder kunnen helpen.

Spreekt dit systeem je aan, ben je op zoek naar positieve ervaringen en is er van jou zijde de toewijding dan is OYYO misschien wel geschikt voor jouw.

onderste tekst